Ezt az oldalt testvérünk, Verka emlékére nyitottuk, hogy enyhüljön a szivünkben az a végtelen fájdalom, amit az elvesztése miatt érzünk, és hogy majd a gyermekei is megismerhessék, milyen csodálatos ember volt az édesanyjuk, akitől 2011. július 14-én, óvodás korukban egy tragikus baleset elválasztotta őket.

2011. július 18., hétfő

Veroni, Verka...

A családunkban a 11 szám generációs szám. Anyu húga 11 évvel fiatalabb, anyu húgánál a nővérem 11 évvel fiatalabb, nővéremnél a húgom 11 évvel fiatalabb, húgainknál a mi gyermekeink 11 évvel fiatalabb, és a lányainknál a húgaink gyermeke is 11 évvel fiatalabb, így mindig volt aki valakinek a gyermekére vigyázott, Kati ránk, mi Veráékra, Veráék a lányaimra. Veráék gyermekeire már sajnos nem vigyáztak a mi gyermekeink, mert az élet felgyorsult…

Szüleim elváltak 7 éves koromban, és rá pár évre rá apu újra megnősült. Verka anyukáját, Ildi nénit egy nagyon aranyos néninek ismertük meg. Nagyon vártuk első gyermekük születését, apu főként a fiút. Ildikó megszületett, egy gyönyörű kisbaba volt. Majd nemsokára követte Veronika is, hiába várt apu fiút, mi összetartva csak azért is lányok lettünk!
Kisbabaként Veroninak szólítottuk. Sokat voltunk náluk, szinte minden második hétvégén.

Veroni az esküvőmön, 1984-ben:


Nekem is családom lett, akkor ritkábban, de összejártunk. Amikor megszülettek a lányaim, akkor megszaporodtak az együtt töltött hétvégék. Nyaranta Vera és Ildi sokat jött hozzánk, amíg dolgoztunk, nyáron is vigyáztak a lányaimra, Timire és Nomira. Nagyon jól elvoltak, betáraztuk a sok édességet, Verka kedvenceit, mint pl. a fagyiport, amiből cirka 3 kg fogyott el egy ilyen napon. Ja és a lényeg, hagyma nem lehetett felismerhető állapotban semmilyen ételben, mert azt Verka ki nem állja.

Verka nálunk, 1993-ban:


Verka és Frici esküvője 2003-ban:





2008. novemberében készült kép, melyen bal oldalt Verka édestestvére, Ildikó a családjával, középen Verka kis családjával látható, egy családi esküvőn:


2011 márciusában volt a második házasságkötésem, amire nagy szeretettel toboroztam össze az egész családot. Nagyon jó képek születtek, ahol az unokatesók is összeálltunk egy kép erejéig.




ENIKŐ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése